Αγγλικά

Η γλώσσα του William Shakespeare, του Oscar Wilde, των Beatles!

Τα μαθήματα μας απευθύνονται σε μαθητές όλων των ηλικιών, ξεκινώντας με ειδικά προγράμματα σπουδών και native speaker από 4 ετών. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και οι «δυνατοί» μαθητές μας προωθούνται σε ημιεντατικά τμήματα (3 επίπεδα σε 2 σεζόν). Με το διαχωρισμό αυτό ωφελούνται όλοι μαθητές μας καθώς ο ρυθμός διδασκαλίας προσαρμόζεται στις ανάγκες τους και ο κάθε ένας μαθαίνει στο χρόνο του χωρίς πίεση και άγχος.

Στόχος είναι αφενός η απρόσκοπτη επικοινωνία, η ορθή άρθρωση και γραφή, η έμφαση σε όλες τις δεξιότητες και η απόκτηση του ανάλογου πιστοποιητικού, είτε μιλάμε για το κλασσικό lower και proficiency, είτε για πιστοποιητικό εισαγωγής σε πανεπιστήμια ή αποδεικτικό γνώσης αποδεκτό στην αγορά εργασίας.

Η σύγχρονη αγγλική γλώσσα, η οποία μερικές φορές χαρακτηρίζεται ως η πρώτη παγκόσμια lingua franca, κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της διπλωματίας, της ψυχαγωγίας, της αεροναυτιλίας και της ραδιοεπικοινωνίας, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου. Αποτελεί μία από τις συνολικά έξι επίσημες γλώσσες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μία από τις 23 επίσημες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου κατέχει τη δεύτερη θέση ως μητρική γλώσσα, και την πρώτη ως ξένη γλώσσα με ποσοστό 51%, τη μοναδική επίσημη της Κοινοπολιτείας των Εθνών, ενώ χρησιμοποιείται και σε πολλούς ακόμη διεθνείς οργανισμούς.

Ρωτήστε μας για τα προγράμματα σπουδών μας και τα διαθέσιμα πιστοποιητικά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο