Ισπανικά

Φλαμένκο, παέγια και σαγκρία! Σαγράδα Φαμίλια, Μπαρτσελόνα και οι ομορφιές της Λατινικής Αμερικής!


Ολιγομελή τμήματα στο L.two, παιδικά αλλά και εντατικά εφηβικά και ενηλίκων (2.5-3 έτη έως το Β2) για να εντρυφήσετε σε αυτή την υπέροχη γλώσσα και τη θερμόαιμη κουλτούρα!

Η παρακολούθηση του κύκλου μαθημάτων μας εγγυάται τη σωστή εκμάθηση της γλώσσας και την επιτυχία σε όλα τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας.

Η εκμάθηση της γλώσσας είναι ιδιαίτερα εύκολη για τους Έλληνες, διότι παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τα Ελληνικά, ηχητικά αλλά και συντακτικά, και περιέχει πολλές ελληνικές «δανεικές» λέξεις.

Όπως και να ‘χει η ισπανική γλώσσα θα σας ανοίξει ένα παράθυρο στον κόσμο, είτε τη μάθετε γιατί απλά σας αρέσει, είτε σας ενδιαφέρει επαγγελματικά ή για κάποιο πρόγραμμα Erasmus!
 
 

Τα ισπανικά είναι η δεύτερη πιθανώς στον κόσμο σε αριθμό ομιλητών ως μητρική γλώσσα.

Ομιλείται ως πρώτη γλώσσα από περίπου 560 εκατομμύρια ανθρώπους. Θεωρείται η δεύτερη σημαντική γλώσσα μετά την αγγλική σε ό,τι αφορά τον δυτικό κόσμο, χάρη στην αυξανόμενη χρήση της στις ΗΠΑ, της σχετικής επιβολής της στην εκπαίδευση, της αυξανόμενης οικονομίας του ισπανόφωνου κόσμου, της επιρροής της στη μουσική βιομηχανία, τις επιχειρήσεις και την παγκόσμια λογοτεχνία.

Και σας περιμένει να την κατακτήσετε!

Ρωτήστε μας για τα προγράμματα σπουδών μας και τα διαθέσιμα πιστοποιητικά.
Μετάβαση στο περιεχόμενο