Ρωσικά


Η Ρωσική γλώσσα είναι μια πλούσια και πολύ όμορφη γλώσσα η οποία  έχει πολλές ομοιότητες με την Ελληνική, ειδικά στην  δομή της γραμματικής και του συντακτικού, κάτι το οποίο διευκολύνει τους Έλληνες σπουδαστές στην προσπάθεια τους να την κατακτήσουν.

Μέσα από τα μαθήματα ρωσικής γλώσσας του L.two, παρέχεται ολοκληρωμένη και συστηματική προετοιμασία για την απόκτηση διπλωμάτων Ρωσικών όλων των επιπέδων, εξασφαλίζοντας τη σωστή επικοινωνία με Ρώσους συνομιλητές, αλλά και μία θέση για σπουδές ή εργασία στη Ρωσία η οποία συγκαταλέγεται πλέον στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για επαγγελματικούς λόγους.

Ως γνωστό, οι ελληνορωσικές οικονομικές σχέσεις αναπτύσσονται τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο και έχουν πλέον καλύψει τους περισσότερους τομείς της ελληνικής οικονομίας όπως τον τουρισμό, την αγορά ακινήτων, την ενεργειακή πολιτική, αγροτικό τομέα κ.α. Ο όγκος εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ελλάδας Ρωσίας έχει καταγράψει άνοδο τα τελευταία χρόνια και αυξάνεται συνεχώς.

 
 

Νέα οικονομικά και πολιτικά δεδομένα δημιούργησαν την ανάγκη για καθημερινές γλωσσικές επαφές με το ρωσόφωνο κοινό. Έτσι η γνώση της ρωσικής γλώσσας, με το αδιαμφισβήτητο κύρος της, θεωρείται πλέον απαραίτητη για τη διεκπεραίωση των εμπορικών δραστηριοτήτων και την εκπλήρωση των επαγγελματικών υποχρεώσεων και σας δίνει το πλεονέκτημα για περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες σε μια διευρυμένη εμπορική αγορά.

Ρωτήστε μας για τα προγράμματα σπουδών μας και τα διαθέσιμα πιστοποιητικά.
Μετάβαση στο περιεχόμενο