Δράσεις και συνεργασίες

parallax backgroundΣτο L.two μας αρέσουν οι δράσεις και οι συνεργασίες. Mας αρέσει να μοιραζόμαστε, να λειτουργούμε ομαδικά και να περνάμε ωραία! Mας αρέσει επίσης να βοηθάμε και να ερχόμαστε σε επαφή με καινούργιους ανθρώπους και εμπειρίες!

Δείτε πιο κάτω μερικές από τις δράσεις και συνεργασίες μας:1. Συνδιοργάνωση του φεστιβάλ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ το 2022 και 2023 στη Χαλκίδα με δράσεις για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

2. Συνεργασία με ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και πανεπιστήμια του Καναδά και της Αμερικής για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε μαθητές που στοχεύουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό.

3. Ενημερωτική συνεδρία, σε συνεργασία με το Instituto Cervantes, για τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ισπανία.

4. Συνεργασία με την κυρία Καλλιόπη Ράικου για να γνωρίσουν οι μαθητές και μαθήτριες μας την αξία της διγλωσσίας μέσα από το βιβλίο της «Τα πολύχρωμα μπαλόνια».

5. Διαδικτυακές, διαδραστικές δράσεις με προγράμματα μουσείων και άλλων εκπαιδευτικών οργανισμών με ζωντανές περιηγήσεις και συζητήσεις για τους μαθητές μας.

6. Συνεργασία με το Vancouver TESOL Training Center για την παροχή υψηλού επιπέδου μαθημάτων TESOL για καθηγητές Αγγλικών.

7. Συνεργασία με την ομάδα έμπρακτης αλληλεγγύης ΡΟΔΑ της Χαλκίδας με δράσεις για τη συλλογή τροφίμων και ρούχων για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

8. Συλλογή φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο Χαλκίδας.

9. Συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο Χαλκίδας.

10. Συλλογή παιχνιδιών και σχολικών ειδών .

11. Ανακύκλωση υλικών πλαστικών χαρτιού και μπαταριών.

12. Συνεργασία με εκπαιδευτικούς οργανισμούς για την αποστολή των μαθητών μας σε θερινά προγράμματα στο εξωτερικό.


Αγαπάμε τις δράσεις, αγαπάμε να συνεργαζόμαστε, αγαπάμε να περνάμε καλά!

Έχετε κάποια ερώτηση;

Μετάβαση στο περιεχόμενο