Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Μαθήματα
BusinessΣτο L.two εξειδικευόμαστε σε μαθήματα Business προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και το χρόνο σας.

Συγκεκριμένα τα μαθήματα Business English περιλαμβάνουν από γενικά αγγλικά για εταιρικούς σκοπούς (επαγγελματική αλληλογραφία, παρουσιάσεις, συναντήσεις, τηλεφωνική επικοινωνία, λεξιλόγιο, γραμματική) μέχρι εξειδικευμένη ορολογία ανάλογα με τον τομέα ενδιαφέροντος (γραμματειακή υποστήριξη, λογιστικά, ναυτιλιακά, μάρκετινγκ κλ.π.).

Ανάλογη υπηρεσία παρέχεται και στα Ισπανικά και τα Ρωσικά.

Η υπηρεσία παρέχεται σε μορφή τακτικών μαθημάτων ή σεμιναριακών (π.χ. 2 ώρες επιμόρφωση πάνω σε παρουσιάσεις ή συγγραφή επαγγελματικών email).

BONUS: Τα βιβλία στα επαγγελματικά μαθήματα των αγγλικών παρέχονται από το κέντρο μας.

Ρωτήστε μας για τα Business English προγράμματά μας, ατομικά και εταιρικά.

Υπηρεσίες
ΜετάφρασηςΗ μετάφραση κειμένων δεν αποτελεί μια μηχανική διαδικασία αλλά λαμβάνεται υπ’ όψιν τόσο η γραμματική και το συντακτικό όσο και οι ιδιωματισμοί των δύο γλωσσών οι οποίες εμπλέκονται. Με γνώμονα τα παραπάνω σας παρέχουμε υπηρεσίες γραπτής μετάφρασης υψηλής ποιότητας, με σκοπό την άρτια παραγωγή άρτιου γραπτού λόγου.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μεταφραστικών υπηρεσιών ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας σε Αγγλικά, Ισπανικά και Ρωσικά στον τομέα που επιθυμείτε.

Διακρινόμαστε για την ποιότητα των μεταφραστικών μας έργων, τη συνέπεια, την έγκαιρη παράδοση αλλά και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας παρέχοντας τις εξής υπηρεσίες:
Μετάφραση, Επιμέλεια Κειμένων, Διόρθωση, Κειμενογραφία, Τοπικοποίηση.

Ρωτήστε μας για τις τεχνικές και εμπορικές μεταφράσεις σας.

Δημιουργία επαγγελματικών προφίλ
σε μέσα κοινωνικής δικτύωσηςΟι επαγγελματικές πλατφόρμες όπως είναι το LinkedIn ή το visualize.me, λειτουργούν πλέον ως το διαδραστικό βιογραφικό σας, αλλά και μέσο για να βρείτε εργασία στο εξωτερικό ή συνεργάτες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Με βάση τις σπουδές, την επαγγελματική σας εμπειρία και τις προτιμήσεις σας, δημιουργούμε μαζί το προφίλ σας για να ξεκινήσετε την αναζήτηση στον κόσμο της επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπηρεσία αυτή συνδυάζεται με μετάφραση του βιογραφικού σας σε προνομιακή τιμή αλλά και μια επαγγελματική φωτογράφιση δωρεάν!

Ελάτε να βρούμε το επαγγελματικό προφίλ που σας ταιριάζει.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Μετάβαση στο περιεχόμενο