Live the Language! Το L.two είναι ένα σχολείο για μικρούς και μεγάλους μαθητές που εστιάζει στην αυτόνομη μάθηση. Το L.two είναι επίσης ένα κέντρο μετάφρασης και γλωσσικών υπηρεσιών. Εδώ εξερευνούμε τη γλώσσα και επενδύουμε στη γνώση. Εδώ προωθούμε τη μεταφραστική αρτιότητα, τη γλωσσική εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και τον επαγγελματισμό στις επιχειρηματικές αλληλεπιδράσεις. arxiki12 arxiki1 Contact Us facebook twitter instagram Linkedin

Συνεργαστείτε με τους καλύτερους!

Είμαστε οι καλύτεροι γιατί η διδασκαλία μας είναι μαθητοκεντρική, γιατί παραδίδουμε άρτια μεταφραστικά κείμενα και ενισχύουμε επικοινωνιακά τους συνεργάτες μας! Γιατί δε διδάσκουμε μόνο ξένες γλώσσες αλλά και αξίες, γιατί διαθέτουμε τα τυπικά προσόντα, αλλά και την απαιτούμενη εμπειρία και συνέπεια! Αγαπάμε τη διδασκαλία, μαθαίνουμε με χαρά και κάνουμε λάθη άφοβα. Προωθούμε τη συνεργασία και την καινοτομία, επενδύουμε στην εξέλιξη των μαθητών μας, είμαστε συνεπείς και εχέμυθοι στις Β2Β συνεργασίες μας. Εξελίσσουμε τις γνώσεις μας, αγαπάμε τη δουλεία μας και την κάνουμε καλά!

Με λίγα λόγια


Επιθυμία μας είναι οι μαθητές μας να αποκτούν μια ολιστική προσέγγιση στη μάθηση και να λειτουργούν με ευχαρίστηση και περιέργεια για το κάθε τι καινούριο.Ποιοι είμαστε


Το κέντρο ξένων γλωσσών L.two δραστηριοποιείται στις εγκαταστάσεις μας στη Χαλκίδα αλλά και στην όποια έδρα της εταιρείας των σπουδαστών – επαγγελματιών, εφόσον πρόκειται για ένα από τα εταιρικά μας προγράμματα. Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό αποτελείται από πτυχιούχους καθηγητές με πολυετή πείρα στη διδασκαλία, οι οποίοι διδάσκουν τη μητρική τους γλώσσα (native speakers) δίνοντας έμφαση σε πολιτισμικά στοιχεία αλλά και την εξασφάλιση σωστής επικοινωνίας στην ξένη γλώσσα.

Στο σχολείο μας διδάσκονται Αγγλικά, Ισπανικά και Ρωσικά σε όλα τα επίπεδα.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται επίσης στα εταιρικά προγράμματα για επαγγελματίες (business) και μαθήματα ορολογίας, ομαδικά ή one-to-one. Παρέχονται επίσης επίσημες μεταφράσεις, δημιουργία προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. LinkedIn), σεμινάρια και γενικές γλωσσικές υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Μπορούμε λοιπόν να πούμε πως καλύπτουμε ένα ευρύ και ολοκληρωμένο φάσμα γλωσσικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ξεκινώντας από διδασκαλία σε πολύ μικρά παιδιά (4 ετών) και καταλήγοντας στους συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς στόχους ενός ενήλικα αλλά και τις μεταφραστικές και επαγγελματικές σας ανάγκες.


Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας!
• Γιατί είμαστε καταρτισμένοι επαγγελματίες που λειτουργούν με υπευθυνότητα, συνέπεια και εχεμύθεια
• Γιατί αντιμετωπίζουμε την επένδυση στις γλωσσικές σας δεξιότητες με σεβασμό
• Γιατί απευθυνόμαστε στις προσωπικές σας ανάγκες με ευελιξία και άνεση
• Γιατί θέλουμε να πετύχετε τους επικοινωνιακούς σας στόχους
• Γιατί είμαστε δημιουργικοί, περίεργοι και θέλουμε συνεχώς να εξελίσσουμε την επιστήμη μας
• Γιατί αγαπάμε τη διδασκαλία
• Γιατί μας συναρπάζει η επιστήμη της μετάφρασης

Η φιλοσοφία μας


Το σχολείο μας λειτουργεί συνδυάζοντας την παραδοσιακή διδασκαλία με βιωματικές προσεγγίσεις και τις νέες τάσεις της τεχνολογίας. Το μάθημα γίνεται στην τάξη με βιβλίο, τετράδιο και μολύβι, αλλά και με διαδραστικό πίνακα, online επικοινωνία, εφαρμογές επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας. Το μάθημα γίνεται όμως και μέσα από δραστηριότητες στη φύση, παίζοντας paintball, χορεύοντας και τραγουδώντας karaoke, μιλώντας και ζωγραφίζοντας τα έθιμα των διαφόρων λαών.

Επιθυμία μας είναι οι μαθητές μας να αποκτούν μια ολιστική προσέγγιση στη μάθηση και να λειτουργούν με ευχαρίστηση και περιέργεια για το κάθε τι καινούριο. Η διδασκαλία μας είναι προσωποποιημένη και απευθύνεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή μας ξεχωριστά αλλά και μέσα στην ομάδα στην οποία λειτουργεί. Αυτό που θέλουμε είναι η μάθηση να γίνεται παιχνίδι και να αφήνουμε πίσω τις μαθησιακές δυσκολίες με επιμονή και αποφασιστικότητα. Δεν περιοριζόμαστε λοιπόν στη στείρα εκμάθηση της γλώσσας, αλλά δίνουμε βάση και στην εξέλιξη δεξιοτήτων όπως η ομαδικότητα, η επίλυση προβλημάτων, η διαχείριση άγχους, η συνέπεια, η ειλικρινής επικοινωνία. Γιατί η γλώσσα αποτελεί ένα κοινωνικό φαινόμενο και κατακτάται μέσα σε ομάδες που οφείλουν να είναι λειτουργικές! Και σε αυτή τη βάση λειτουργούμε για να επιτυγχάνουμε τους επικοινωνιακούς στόχους των μαθητών μας!

Η γνώση είναι δύναμη! Και η εκμάθηση της ξένης γλώσσας είναι διαχρονικά μια σοβαρή και ανταποδοτική επένδυση. Στο κέντρο ξένων γλωσσών L.two δίνουμε έμφαση στη δυναμική της ομάδας. Μέσα από εκπαιδευτικές διαδικασίες που ενισχύουν την ομαδικότητα ενισχύεται η αλληλεπίδραση και εξασφαλίζονται παράλληλα οι δυνατότητες αυτενέργειας.

Έτσι, παράλληλα με την ενίσχυση της βιωματικότητας στη μάθηση και την εξάσκηση της κριτικής σκέψης ,των επικοινωνιακών δεξιοτήτων και της διαχείρισης χρόνου, αναπτύσσονται αυτόματα αξίες όπως η δημοκρατικότητα, η ενσυναίσθηση, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η προσήλωση στο στόχο, η αυτοεκτίμηση, η αυτοπεποίθηση, η δημιουργία στενών σχέσεων. Η ομαδοκεντρική διδασκαλία θέτει στο κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας το μαθητή ο οποίος μέσα από τη δύναμη της αλληλεπίδρασης καλείται να συμμετάσχει δημιουργικά στη διαδικασία ανάπτυξής του. Έτσι οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στη βιωματική διαδικασία, γίνονται χαρισματικά επικοινωνιακοί αλλά και αποκτούν την ικανότητα εναρμόνισης ατομικών και ομαδικών αναγκών.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, επιμορφωνόμαστε συνεχώς, εξελισσόμαστε, διασκεδάζουμε!
Σας περιμένουμε να το αγαπήσουμε μαζί!

Μεταφραστικές Συνεργασίες

 
 
 

Συνεργασίες Business English

 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο