Θεματικές δράσεις

parallax background

Θεματικά πάρτυ γενεθλίων

Θέλεις να κάνεις ένα πάρτυ γενεθλίων γεμάτο με ξενόγλωσση κουλτούρα, φουλ στο θεατρικό παιχνίδι, συμμετοχικό και διασκεδαστικό, που θα σε γεμίσει με νέες αξέχαστες εμπειρίες;

Το L.two είναι εδώ για να κάνει πραγματικότητα το πιο διαδραστικό και θεματικό πάρτυ που έχεις ονειρευτεί!

Διάλεξε την χώρα στην οποία θέλεις να ταξιδέψεις και εμείς θα σε «μεταφέρουμε» εκεί για τα γενέθλια σου, μαζί με τους φίλους και τις φίλες σου, για να περάσετε ένα αξέχαστο δίωρο!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Storytelling

Η προσφορά του παραμυθιού και η μεγάλη του συμβολή στην προσωπική ανάπτυξη, στην εκπαίδευση, στην αγωγή, στην κοινωνική συμπεριφορά και στη συναισθηματική ωρίμανση του παιδιού είναι πολλαπλή, ανεκτίμητη και δεδομένη! Με το παραμύθι ενισχύεται η αισιοδοξία, η συμμετοχικότητα και η ελεύθερη έκφραση, δίνονται λύσεις σε κοινωνικούς και προσωπικούς προβληματισμούς. Οι εμπειρίες των παραμυθιών συμβάλουν στην κοινωνικοποίηση του παιδιού, καθώς με αυτά επιτυγχάνεται η υγιής ανάπτυξη και ωρίμανση του, ενισχύεται και ενδυναμώνεται η αυτοεκτίμηση και η αλληλεγγύη. Εμείς στο L.two φτιάχνουμε τα δικά μας παραμύθια, συμμετοχικά και διαδραστικά για τα παιδιά, ώστε αυτά να εκφραστούν ελεύθερα, να νιώσουν μέλος μιας ομάδας που απαρτίζεται από διαφορετικούς χαρακτήρες, με ξεχωριστές απόψεις και δεξιότητες.
Καλέστε μας για να παρουσιάσουμε το παραμύθι μας στον χώρο σας ή συνδυάστε το ως δραστηριότητα στα θεματικά μας πάρτυ γενεθλίων.
*Η υπηρεσία προσφέρεται και διαδικτυακά

Μικροί Επιστήμονες! Little scientists!

Το πρόγραμμα Little Scientists! συνδυάζει τη βιωματική ενασχόληση των παιδιών με την πρακτική επιστήμη (hands-on science) και την Αγγλική γλώσσα (ορολογία επιστημών σε απλή μορφή), τη συνεργατικότητα, την αυτενέργεια και την κριτική σκέψη. Μέσα από μοντέρνο επιστημονικό υλικό, δομημένο για παιδιά, παραδείγματα από την καθημερινότητα (real life experiences), και την ενεργή συμμετοχή, ενισχύουμε τις γνώσεις των παιδιών για τη δομή του περιβάλλοντος και την επιστήμη, κατανοούμε την ανάγκη εκμάθησης της ξένης γλώσσας στον επιστημονικό κόσμο, αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα που υπάρχει γύρω μας, και τονίζουμε την ανάγκη της συνεργασίας. Με λίγα λόγια βάζουμε τις βάσεις για τους μελλοντικούς μεγάλους επιστήμονες του κόσμου!
*για παιδιά δημοτικού/γυμνασίου/λυκείου

Εκδρομές και μαθήματα στην ξένη γλώσσα

Το L.two, σε συνεργασία με ταξιδιωτικά πρακτορεία της πόλης μας, διοργανώνει εκδρομές στην Χαλκίδα που περιλαμβάνουν:

Μαθήματα ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Ελληνικά για αλλόγλωσσους, και άλλες γλώσσες on demand)

Διαμονή με ημιδιατροφή

Εκδρομές

Ξεναγήσεις

Δείτε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Webinars

Σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις ένα webinar σχετικό με την ξένη γλώσσα και τον πολιτισμό που θα σου εξασφαλίσει και πιστοποιητικό παρακολούθησης;

Διάλεξε το webinar που σε ενδιαφέρει εδώ ή επικοινώνησε μαζί μας για να δημιουργήσουμε το webinar που θέλεις!

Βιβλία

Τα ξενόγλωσσα βιβλία μας απευθύνονται σε διαφορετικά επίπεδα μαθητών και καλύπτουν πολλές δεξιότητες. Βιβλία για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας, αλλά και λογοτεχνικά, παιδικά, με δραστηριότητες και ερωτήσεις που ακονίζουν την κριτική σκέψη, με ζωγραφική, γρίφους και παιχνίδια. Και φυσικά βιβλία για επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην ξένη γλώσσα. Θα τα βρείτε όλα εδώ!

Έχετε κάποια ερώτηση;

Μετάβαση στο περιεχόμενο