Επαγγελματικές Υπηρεσίες

parallax background

Μαθήματα Business

Στο L.two εξειδικευόμαστε σε μαθήματα Business προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και το χρόνο σας.

Συγκεκριμένα τα μαθήματα Business English περιλαμβάνουν από γενικά αγγλικά για εταιρικούς σκοπούς (επαγγελματική αλληλογραφία, παρουσιάσεις, συναντήσεις, τηλεφωνική επικοινωνία, λεξιλόγιο, γραμματική), μέχρι εξειδικευμένη ορολογία ανάλογα με τον τομέα ενδιαφέροντος (γραμματειακή υποστήριξη, ναυτιλιακά, μάρκετινγκ, τουρισμό, ιατρική και νομική ορολογία κλ.π.).

Ανάλογη υπηρεσία παρέχεται και στα Ισπανικά, τα Ιταλικά τα Ρωσικά και τα Ελληνικά για αλλόγλωσσους.
Η υπηρεσία παρέχεται σε μορφή τακτικών μαθημάτων ή σεμιναριακών (π.χ. 2 ώρες επιμόρφωση πάνω σε παρουσιάσεις ή συγγραφή επαγγελματικών email).

Ρωτήστε μας για τα Business English προγράμματά μας, ατομικά και εταιρικά.


Μαθήματα Ορολογίας

Η ταχύτατη διεθνοποίηση της αγοράς εργασίας και η συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη των ελευθέρων επαγγελματιών, των εταιρειών αλλά και του δημοσίου τομέα για εξωστρέφεια, καθιστούν αναγκαία την άρτια γνώση, όχι μόνο των ξένων γλωσσών σε προφορικό και γραπτό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο εταιρικό, και ακόμα πιο εξειδικευμένα, σε επίπεδο ορολογίας. Ο κάθε εργαζόμενος ή CEO που επιθυμεί την επαγγελματική του ανέλιξη και θέλει να προοδεύσει στον τομέα του και να διεκδικήσει μερίδιο της αγοράς, πρέπει να γνωρίζει και την κατάλληλη ορολογία στην ξένη γλώσσα. Η γνώση αυτή θα τον βοηθήσει να επικοινωνήσει σε επαγγελματικό επίπεδο και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να εξελιχθεί στον τομέα του, αλλά και να λειτουργεί με περισσότερη αυτοπεποίθηση και άνεση στις επαγγελματικές του αλληλεπιδράσεις.

Στο L.two προσφέρουμε μαθήματα ορολογίας όλων των επαγγελματικών κλάδων, με την επιλογή να δώσετε εξετάσεις πιστοποίησης ορολογίας στην Αγγλική γλώσσα, στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Οι εξετάσεις διενεργούνται στον χώρο μας διαδικτυακά, σε συνεργασία με τον φορέα διεξαγωγής τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε!

parallax background

Εταιρική επικοινωνία με το εξωτερικό

Η απρόσκοπτη και επαγγελματική επικοινωνία της εταιρείας σας με τους συνεργάτες σας (επίδοξους ή υπάρχοντες) στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι σας προσδίδει κύρος και επαγγελματισμό. Εάν δεν μιλάτε επαρκώς την ξένη γλώσσα και δεν έχετε τον χρόνο να κάνετε μαθήματα, εμπιστευτείτε σε εμάς την επικοινωνία της εταιρείας σας με το εξωτερικό. Θα σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια, επαγγελματισμό, διακριτικότητα και αίσθημα ευθύνης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.


Υπηρεσίες Μετάφρασης

Παρέχουμε υπηρεσίες γραπτής μετάφρασης υψηλής ποιότητας, με σκοπό την παραγωγή άρτιου γραπτού λόγου.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μεταφραστικών υπηρεσιών ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας στον τομέα που επιθυμείτε.

Διακρινόμαστε για την ποιότητα των μεταφραστικών μας έργων, τη συνέπεια, την έγκαιρη παράδοση αλλά και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας παρέχοντας τις εξής υπηρεσίες: Μετάφραση, Επιμέλεια Κειμένων, Διόρθωση, Κειμενογραφία, Τοπικοποίηση.

Ρωτήστε μας για τις μεταφράσεις σας.

parallax background

Δημιουργία επαγγελματικών προφίλ

σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μετάφραση βιογραφικού

Οι επαγγελματικές πλατφόρμες όπως είναι το LinkedIn ή το indeed.com, λειτουργούν πλέον ως το διαδραστικό βιογραφικό σας, αλλά και το μέσο για να βρείτε εργασία στο εξωτερικό ή συνεργάτες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Με βάση τις σπουδές, την επαγγελματική σας εμπειρία και τις προτιμήσεις σας, δημιουργούμε μαζί το προφίλ σας για να ξεκινήσετε την αναζήτηση στον κόσμο της επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπηρεσία αυτή συνδυάζεται με μετάφραση του βιογραφικού σας σε προνομιακή τιμή αλλά και μια επαγγελματική φωτογράφιση δωρεάν!

Ελάτε να βρούμε το επαγγελματικό προφίλ που σας ταιριάζει.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Μετάβαση στο περιεχόμενο