Αγγλικά

Η γλώσσα του William Shakespeare, του Oscar Wilde, των Beatles!

Τα μαθήματα μας απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, ξεκινώντας με ειδικά προγράμματα σπουδών και φυσικό ομιλητή της γλώσσας από 4 ετών. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και υπάρχει η δυνατότητα εντατικών και ημιεντατικών μαθημάτων, ώστε οι μαθητές μας να κατακτήσουν πιο γρήγορα τους στόχους τους. Έτσι, ο ρυθμός διδασκαλίας προσαρμόζεται στις ανάγκες τους και ο καθένας μαθαίνει στο χρόνο του χωρίς πίεση και άγχος.

Στόχος είναι αφενός η απρόσκοπτη προφορική και γραπτή επικοινωνία, η ορθή άρθρωση και γραφή, η έμφαση σε όλες τις δεξιότητες και η απόκτηση του ανάλογου πιστοποιητικού, είτε μιλάμε για το κλασσικό lower και proficiency, είτε για πιστοποιητικό εισαγωγής σε πανεπιστήμια ή για αποδεικτικό γνώσης αποδεκτό στην αγορά εργασίας.

Η σύγχρονη αγγλική γλώσσα, η οποία μερικές φορές χαρακτηρίζεται ως η πρώτη παγκόσμια lingua franca κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της διπλωματίας, της ψυχαγωγίας, της αεροναυτιλίας και της ραδιοεπικοινωνίας, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου. Αποτελεί μία από τις συνολικά έξι επίσημες γλώσσες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μία από τις 24 επίσημες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου κατέχει τη δεύτερη θέση ως μητρική γλώσσα, και την πρώτη θέση ως ξένη γλώσσα με ποσοστό 51%.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να κατακτήσουμε τους εκπαιδευτικούς σας στόχους!

Ισπανικά

Φλαμένκο, παέγια και σαγκρία! Σαγράδα Φαμίλια, Μπαρτσελόνα και οι ομορφιές της Λατινικής Αμερικής!

Ολιγομελή τμήματα στο L.two, παιδικά αλλά και εντατικά εφηβικά και ενηλίκων (3- 3.5 έτη έως το Β2) για να εντρυφήσετε σε αυτή την υπέροχη γλώσσα και τη θερμόαιμη κουλτούρα!

Η παρακολούθηση του κύκλου μαθημάτων μας εγγυάται τη σωστή εκμάθηση της γλώσσας και την επιτυχία σε όλα τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας.

Η εκμάθηση των Ισπανικών είναι ιδιαίτερα εύκολη για τους Έλληνες, διότι παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τα Ελληνικά, ηχητικά αλλά και συντακτικά, και περιέχει πολλές ελληνικές «δανεικές» λέξεις. Όπως και να ’χει, η ισπανική γλώσσα θα σας ανοίξει ένα παράθυρο στον κόσμο, είτε τη μάθετε γιατί απλά σας αρέσει, είτε γιατί θέλετε να κάνετε μακρινά ταξίδια. Επίσης, θα σας προσφέρει απλόχερα εκπαιδευτικές εναλλακτικές σε πανεπιστήμια της Ισπανίας και επαγγελματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα ισπανικά είναι η δεύτερη στον κόσμο σε αριθμό ομιλητών ως μητρική γλώσσα.

Ομιλείται ως πρώτη γλώσσα από περίπου 560 εκατομμύρια ανθρώπους. Θεωρείται η δεύτερη σημαντική γλώσσα μετά την αγγλική σε ό,τι αφορά τον δυτικό κόσμο, χάρη στην αυξανόμενη χρήση της στις ΗΠΑ, της σχετικής επιβολής της στην εκπαίδευση, της αυξανόμενης οικονομίας του ισπανόφωνου κόσμου, της επιρροής της στη μουσική βιομηχανία, τις επιχειρήσεις και την παγκόσμια λογοτεχνία.
Και σας περιμένει να την κατακτήσετε!

Ρωτήστε μας για τα προγράμματα σπουδών μας και τα διαθέσιμα πιστοποιητικά.

Ιταλικά

Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, τα κανάλια της Βενετίας και το καλύτερο φαγητό του κόσμου!

Τα Ιταλικά είναι η πιο μελωδική γλώσσα του κόσμου, η γλώσσα της bella vita. Στο L.two τα μαθήματα μας προσανατολίζονται τόσο στην προφορική και γραπτή επικοινωνία, στις εξετάσεις πιστοποίησης αλλά και στα μαθήματα για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια της Ιταλίας.

Η μελωδικότητα της γλώσσας αλλά και οι ομοιότητες της δομής της με την Ελληνική, την καθιστούν μια ευχάριστη και εύκολη γλώσσα εκμάθησης για όλες τις ηλικίες.

Τα Ιταλικά είναι η επίσημη γλώσσα της Ιταλίας, του Σαν Μαρίνο, του Βατικανού και μία από τις τέσσερεις επίσημες γλώσσες της Ελβετίας. Επίσης αποτελεί επίσημη γλώσσα σε περιφερειακό επίπεδο στην Κροατία και στην Σλοβενία. Είναι μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μία από τις γλώσσες εργασίας του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ο αριθμός των φυσικών ομιλητών ξεπερνά τα 64 εκατομμύρια, ενώ ο συνολικός αριθμός των ομιλητών αγγίζει τα 90 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί την πιο εύηχη γλώσσα της Ευρώπης!

Ρωτήστε μας για τα προγράμματα σπουδών μας και τα διαθέσιμα πιστοποιητικά.

Ρωσικά

Μόσχα, Αγία Πετρούπολή και 23 μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Τουρισμός, επιχειρηματικότητα, σπουδές! Μια γλώσσα εμπειρία ζωής!

Η Ρωσική γλώσσα είναι μια πλούσια και πολύ όμορφη γλώσσα, η οποία έχει πολλές ομοιότητες με την Ελληνική, ειδικά στην δομή της γραμματικής και του συντακτικού, κάτι το οποίο διευκολύνει τους Έλληνες σπουδαστές στην προσπάθεια τους να την κατακτήσουν.

Μέσα από τα μαθήματα ρωσικής γλώσσας του L.two, παρέχεται ολοκληρωμένη και συστηματική προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών Ρωσικών όλων των επιπέδων, εξασφαλίζοντας τη σωστή επικοινωνία με Ρώσους συνομιλητές, αλλά και μία θέση για σπουδές ή εργασία στη Ρωσία, η οποία συγκαταλέγεται πλέον στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για επαγγελματικούς λόγους.

Ως γνωστό, οι ελληνορωσικές οικονομικές σχέσεις αναπτύσσονται τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο και έχουν πλέον καλύψει τους περισσότερους τομείς της ελληνικής οικονομίας όπως τον τουρισμό, την αγορά ακινήτων, την ενεργειακή πολιτική και τον αγροτικό τομέα κ.α. Ο όγκος εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας έχει καταγράψει άνοδο τα τελευταία χρόνια και αυξάνεται συνεχώς.

Νέα οικονομικά και πολιτικά δεδομένα έχουν δημιουργήσει την ανάγκη για καθημερινές γλωσσικές επαφές με το ρωσόφωνο κοινό.

Έτσι, η γνώση της ρωσικής γλώσσας, με το αδιαμφισβήτητο κύρος της, θεωρείται πλέον απαραίτητη για τη διεκπεραίωση σοβαρών εμπορικών δραστηριοτήτων και την εκπλήρωση επαγγελματικών υποχρεώσεων και σας δίνει το πλεονέκτημα για περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες σε μια διευρυμένη εμπορική αγορά.

Μάθετε τη ρωσική γλώσσα μαζί μας και θα έχετε συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας!

Ελληνικά για ξένους

«Μη με ρωτάτε πώς μια μαθηματικός αποφάσισε να γίνει μεταφράστρια της ελληνικής γλώσσας. Δεν έχω την απάντηση και μάλλον δεν πρόκειται να τη βρω ποτέ. Θυμάμαι ότι τότε κάποιος μου είπε: κάνεις λάθος, παρόλο που είναι μια δύσκολη γλώσσα, είναι σπάνια και, αν τυχόν καταφέρεις να τη μάθεις, δεν θα μπορέσεις εύκολα να βρεις δουλειά. Ακουγόταν σαν πρόκληση. Δε σας κρύβω, ήταν το πρώτο και καλύτερο λάθος που είχα διαπράξει στη ζωή μου. Ήδη αγάπησα την ελληνική γλώσσα από το πρώτο μάθημα. Την αγάπησα για την ψυχή της, τον πλούτο της, για την ομορφιά και την εκφραστικότητά της. Και ξέρετε κάτι; Ανακάλυψα πως μόνον οι άνθρωποι με εκλεκτό γούστο μπαίνουν στη διαδικασία να μάθουν μια τόσο μοναδική ξένη γλώσσα, όπως είναι τα ελληνικά, μια γλώσσα σαν θάλασσα που σε καλεί να μπεις στα βαθιά νερά της. Και μπαίνεις, και μαθαίνεις να κολυμπάς μέσα στα κύματα. Μαζί με τη γλώσσα αγάπησα και τους ανθρώπους». Πρόκειται για λίγα από τα λόγια της Μαρίνα Ντμιτρουσένκο, μιας νέας κοπέλας από το Κίεβο που βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα, φιλοξενούμενη από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ξεκινήστε λοιπόν μαθήματα Ελληνικών, γιατί μαθαίνοντας κανείς αυτή την εκπληκτική γλώσσα και βουτώντας στα βαθιά νερά της, μαθαίνει τον εαυτό του και τους ανθρώπους, κατανοεί καλύτερα τον ίδιο του τον πολιτισμό, ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο και τη γλώσσα που μετράει ήδη 34 αιώνες εξέλιξης. Η γλώσσα που γεννήθηκε στη χώρα της δημοκρατίας, της φιλοσοφίας και της επιστήμης, της δραματουργίας και των Ολυμπιακών αγώνων αποτελεί μια πρόκληση με τη μουσικότητα και τη μαθηματική της δομή που θα σας συναρπάσει και θα σας αποκαλύψει τα μυστήρια της γλωσσικής εξέλιξης στο δυτικό πολιτισμό.

Στο L.two παραδίδουμε μαθήματα Ελληνικών σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με πιστοποιημένους καθηγητές, εξειδικευμένους στη διδασκαλία της Ελληνικής ως ξένη γλώσσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα σας!

Έχετε κάποια ερώτηση;

Μετάβαση στο περιεχόμενο